BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE PREKO 300,00 KN.
Pregled proizvoda
10 ml
Šifra: 5420008505454 11334811

PRANAROM Huile Essentielle - Ravintsara

PRANAROM Huile Essentielle - Ravintsara

Eterično ulje ravensare
Ravensara je jedno od najpotentnijih antivirusnih eteričnih ulja. Istovremeno je vrlo blago i sigurno. U vrijeme gripe može se koristiti kao prevencija (na primjer u difuzeru ili u uljnoj mješavini za tijelo), ili u akutnom stanju.

Uz gripu kao najrašireniju virusnu infekciju, ravensara djelotvorno liječi i sve ostale bolesti uzrokavne virusima - herpes virus, virusne bradavice, HPV...

Ravensara je i neurotonik - pomaže smirenju središnjeg živčanog sustava. Kao takva, pomaže kod stresa, napetosti, nervoze i nesanice.

Zbog sadržaja 1,8 cineola, nije pogodno za većinu osoba sa astmom (test: pomirišite poklopac bočice ravensare - ukoliko Vam se prsa stežu, nemojte koristiti ovo ulje. Ukoliko se opuštaju, možete ga koristiti).
Kupnja
Cijena: 90,00 Kn
Dodaj u košaricu
Upute
Važno:
Sva eterična ulja potrebno je razrijediti (u biljnom ulju) prije nanošenja na kožu. Individualne reakcije su moguće na bilo koji sastojak, pa tako i na sastavnice eteričnih ulja. U slučaju alergijskih reakcija, sugeriramo prestati koristiti sva eterična ulja sličnog kemijskog sastava.
Slični proizvodi
PRANAROMHuileEssentielleRavintsara Ravensara Eterična ulja Sastojci Aromaterapija Stres i nesanica Gripa Huile Essentielle
Još proizvoda iz skupine