BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE PREKO 300,00 KN.
Pregled proizvoda
10 g
Šifra: 4030571002482 11190769

BAUSCH + LOMB - Recugel

BAUSCH + LOMB - Recugel

Gel za osvježenje očiju sa sposobnošću regeneracije stanica i vraćanja strukture rožnice
Gel za oči Recugel veoma je sličan kapima za oči, no njegova djelotvornost znatno je veća. Gel osvježava i smiruje oči, a ima i sposobnost regeneracije stanica i vraćanja strukture rožnice. Sastojci ovog gela jamče dugotrajan učinak.

Recugel nudi učinkovitu pomoć kod ozljede oka, ublažava umor i iritaciju uzrokovanu dugotrajnim radom na računalu i izlaganjem ekstremnim uvjetima (hladnoća, vjetar, klima uređaji…).

Recugel sadrži aktivni sastojak dekspantenol koji sprječava stvaranje ožiljaka na tkivu rožnice, npr. nakon ozljede ili operacije očiju. Gel je pogodan za olakšanje nakon postoperativnih zahvata na očima (LASIK i PRK), ozljeda stranim tijelom, peckanja, keratitisa…
Kupnja
Cijena: 65,50 Kn
Dodaj u košaricu
Slični proizvodi
BAUSCHLOMBRecugel Obnova i regeneracija Umirivanje Crvenilo i iritacije Zaštita Nadraženost Zaštita očiju Njega Održavanje vida Područje oko očiju Gelovi
Upute
Nanošenje gela
Recugel možete primijeniti 3–5× na dan. Nanesite jednu kap Recugela između oka i kapka. Lagano spustite donji kapak, nanesite gel i trepnite. S obzirom na sastav gela, nanošenje se ne preporučuje tijekom vožnje ili upravljanja strojevima jer može na određeno vrijeme uzrokovati zamagljen vid. Proizvod se također ne smije primjenjivati tijekom nošenja kontaktnih leća.

Rok uporabe nakon otvaranja: 1 mjesec.
Još proizvoda iz skupine